Openingstijden

Donderdag vanaf 15:00 uur

Vrijdag vanaf 15:00 uur

Zaterdag vanaf 15:00 uur

Zondag vanaf 15:00 uur

553f0678c14709d30a109dceb5409caa

Grand Café Hendrixen – alsof je thuis bent

Als je ergens dineert of een drankje doet, wil je je op je gemak voelen. Een beetje alsof je thuis bent, maar dan net wat gezelliger. Dat is precies wat je krijgt bij ons: warmte, reuring, een knus gevoel. En natuurlijk: de lekkerste, culinaire gerechten van onze chefs en drankjes uit ons café.

We hebben het allebei: café en restaurant

Als je bij ons binnenkomt, loop je eerst het grand café in. Je kunt aanschuiven aan de bar voor speciale bieren, wijnen en cocktails. Wil je liever aan een tafel dineren, dan loop je door het restaurant in. We serveren culinaire gerechten uit onze klassieke keuken. Maar ook speciale gerechten die daar net buiten vallen. Het traditionele en het moderne, dichtbij en verder weg; we brengen het zorgvuldig samen.

De warmste plek van Doetinchem

Zodra je bij ons de drempel over stapt, ben je eigenlijk meteen thuis. Je mag jezelf zijn, de ruimte nemen. Gewoon voor wat gezelligheid, of voor een lange avond tafelen. Waar je ook voor kiest: we zorgen goed voor je. We geven je de aandacht die je verdient als gast. De knusheid en het fijne gevoel van thuis, maar dan met de allerlekkerste hapjes en drankjes – dat is onze belofte.

Kom je een keer binnen als je in de buurt bent?

Een klassieke keuken met een moderne twist

We hebben klassiekers op onze menukaart staan. Je kunt bij ons een makkelijk hapje komen eten. Denk aan een schnitzel of kipsaté. Of kom voor een uitgebreid diner, voor nieuwe culinaire gerechten. Kortom: bij ons kun je alle kanten op. We brengen het bekende en het nieuwe samen op een kaart.

IMG 1 1