Eten, drinken, beleven en genieten

Elke Zaterdag avond vanaf 22.15 live muziek! Kijk in onze agenda voor meer informatie. Voor informatie of reserveren? bel 0314-820993

Maandag:
 Gesloten*
Dinsdag:
 Vanaf 16:00 uur
Woensdag:
 Vanaf 16:00 uur
Donderdag:
 Vanaf 16:00 uur
Vrijdag:
 Vanaf 16:00 uur
Zaterdag:
 Vanaf 16:00 uur
Zondag:
 Vanaf 15:00 uur

*Op Maandag zijn besloten feesten en partijen mogelijk!

20180713 143920

Hendrixen Agenda

Houdt u van blues, rock, folk, reggea met daarbij goede LP-muziek?†

Zaterdag 25 Mei
Aanvang: 22.15
Luc ten Brinck en Raymond Surquin spelen al heel wat jaren samen onder de naam TB&S. Luc speelde en zong in diverse Achterhoekse bands. De Virtuoze Linkshandige gitarist Raymond die ook lesgeeft op de muziek school heeft onder meer in de jazz muziek zijn sporen verdiend, maar speeld..
Zaterdag 8 Juni
Aanvang: 22.15
Op vele feesten al opgetreden met een repertoire van pop- en rock klassiekers uit de 60's,70's en The Blues. Op de achtergrond, of juist als er wat leven in de brouwerij mag komen. (Semi-) Akoestisch als solo artiest of aangevuld met drums, gitaar, toetsen of een combinatie ervan.††..
Zaterdag 15 Juni
Aanvang: 22.15
Coastbeat speelt westcoast pop/rock, stevig geworteld in meerstemmige zang en gouden melodieŽn. Van Buffalo Springfield tot CSN&Y en van America tot Mcguinn Clark & Hillman. Van San Francisco tot Arnhem en van de Colorado river tot de Rijn. De vierkoppige band wordt niet gedreven do..

Grandcafť en Stadsbrouwerij HendriXen Doetinchem

UIT EIGEN BROUWERIJ


We zijn er best trots op: Walters Amber en Blond bier brouwen wij zelf in onze eigen stadsbrouwerij. Wilt u eens zien hoe wij dat doen? Op elke 2e zondag van de maand is er van 15.00 tot 17.30 een opendag van onze brouwerij. Een leuke belevenis. In ons grandcafť kunt u kiezen uit een groot aanbod van verschillende bieren zowel van fust als op fles.

Kom eens langs om bij ons te genieten en zelf te ervaren!


Cadeaubonnen


Leuk om te geven & leuk om te ontvangen.
U kunt ze kopen bij ons aan de bar voor elk bedrag wat u wenst.

Voorzijde Grandcafe Hendrixen