DJ Günter
DJ GŁnter
Zaterdag 23 November
Aanvang: 22.15
Dj Gunter draait nog zoals er gedraaid zou moeten worden. Van Blues tot soul van rock tot folk en alles met een aan en afkondiging. Dit klinkt vertrouwd en geeft een eigen draai aan het vertolken van muziek. Kennis van zaken is dan ook belangrijk om het op deze alternatieve en toch moderne manier te brengen. Het is de muziek met herkenning en tijdloos. Zelfs in deze moderne tijd met computers etc doen ook de cd's en lp's zeker nog goede zaken. Je moet dan wel de juiste DJ (Gunter) op het podium hebben.
Live muziek: Fatal Mountains
Live muziek: Fatal Mountains
Zaterdag 30 November
Aanvang: 22.15
Na ruim 25 jaar met veel plezier in de coverband Revival Of Noise gespeeld te hebben, besloten de broertjes van de Meeberg in 2017 er een punt achter te zetten†en samen verder te gaan onder de naam Fatal Mountains. Met zang, bas, gitaar en een suitcase-drum worden bekende rockcovers in een rockabilly/cash sound gespeeld.
Live muziek: Ginfish
Live muziek: Ginfish
Zaterdag 7 December
Aanvang:
De heren van†Ginfish†voelen feilloos aan wat er moet gebeuren. Meezingen met lekkere o.a. sixties en seventies covers. Ze spelen rustig Band On The Run van Wings of Born To Run van Bruce Springsteen met zijn 2-en, gewoon, omdat het kan.... Met een repertoire van meer dan 100 nummers in de tas komen zij overal, van Haarlem tot Venlo, van Zwolle tot Vosselaar (B) en nu ook in Doetinchem.
Live muziek: DjoekBox
Live muziek: DjoekBox
Zaterdag 14 December
DjoekBox bestaat uit†Joop Klein Goldewijk (elektrisch†gitaar, mondharmonica) en Wim Holders (semi-akoestisch gitaar).
Joop en Wim nemen afwisselend de eerste en tweede stem voor hun rekening en bijna alle nummers worden meerstemmig gezongen.†
Ondersteund door bas en drums (opgenomen) spelen zij met een volledig bandgeluid hun favoriete muziek uit vooral de zestiger en zeventiger jaren,
de muziek uit hun jeugd, die ook door veel jongeren nog wordt omarmd, tijdloos dus.
Denk aan: Beatles, Eagles, Stones, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, CCR, Birds, Kinks, Hollies, Satus Quo en nog vťťl meer.
Live muziek: Coastbeat
Live muziek: Coastbeat
Zaterdag 21 December
Aanvang: 22.15
Coastbeat speelt westcoast pop/rock, stevig geworteld in meerstemmige zang en gouden melodieŽn. Van Buffalo Springfield tot CSN&Y en van America tot Mcguinn Clark & Hillman. Van San Francisco tot Arnhem en van de Colorado river tot de Rijn. De vierkoppige band wordt niet gedreven door nostalgie maar zet met een mix van eigen nummers en covers de traditie voort: " Let the good tones roll"

De eigen nummers kenmerken zich door goede arrangementen, een eigenzinnige opbouw en karakteristieke driestemmige zang. De covers die Crooked Clerks speelt sluiten naadloos aan bij de eigen nummers: een originele 'Westcoast sound'. Hierdoor is een avond afwisselend en op sommige momenten sentimenteel herkenbaar, bijvoorbeeld wanneer de band Carry On/Questions van Crosby, Stills and Nash of Ventura Highway van America speelt.

De selectie van covers wisselt voortdurend en het reservoir van eigen nummers is groot. Hierdoor is elk optreden verrassend en spannend. Vandaar: let the good tones roll!
Live Muziek: The Soulmates
Live Muziek: The Soulmates
Zaterdag 28 December
Aanvang: 22.15
Al meer dan 20 jaar spelen GŁnter Giesen (gitaar, backing vocals) en Martin Seysener (piano, keyboard, leadvocals) samen. Dit deden ze onder meer in de legendarische Original sixties R&B and Soulshow en nog steeds in Roots 66 Revisited. En sinds enkele jaren ook als duo met The Soulmates, waarmee ze op smaakvolle wijze bekende blues, soul, reggae en rock classics vertolken. Songs van BB King tot Eric Clapton en van Arthur Conley tot CCR. Met zijn bluesy, soulful stem is Martin misschien wel een van de beste blueszangers in deze regio.† Het gebruik van een basis backing track in combinatie met live gitaar, keyboard en zang dragen bij aan een lekkere volle sound.
Oudjaarsdag!
Oudjaarsdag!
Dinsdag 31 December
Zoals traditie getrouw sluiten wij elk jaar weer af met een feest!
Van 14.00 tot 21.00 zal het een groot feest zijn met muzikale begeleiding door onder andere DUO TB&S, DJ Anglo & DJ GŁnter.†

Op deze dag gaan we weer met z'n allen het jaar bespreken onder genot van een heerlijk drankje.
Wij zorgen er weer voor dat er genoeg hapjes zijn zoals u jaarlijks van ons gewend bent en jullie zorgen voor de gezelligheid.

Dit jaar zal ook een kleine uitbreiding zijn maar dat houden we nog even geheim.