Wildavond 2019
Wildavond 2019
Maandag 21 Oktober
Ondertussen is het een jaarlijkse traditie geworden onder de liefhebbers van wild.

Wij serveren op deze avond een 7-gangen wild diner, een wild menu waar alle facetten van het wild aanbod komen.†

§39,00 p.p. (exclusief drank)†

Reserveren is mogelijk via de website of 0314-820993
*Enkele tafels nog vrij!
Live muziek: Banned Heroes
Live muziek: Banned Heroes
Zaterdag 26 Oktober
Aanvang: 22.15
Banned Heroes is een akoestisch duo, en dan met pit. Engelstalige, verrassende covers en eigen nummers. We maken er een sport van om covers te spelen die je niet zou verwachten in een akoestische setting. En die goed tot hun recht komen met enkel meerstemmige zang, gitaar en mondharmonica. Voorbeelden zijn Prince, Killers, Eurythmics, Stone Temple Pilots, Chaka Khan, U2, Sting en Kiss.
We zijn een duo bestaande uit Martijn Roes (zang, mondharmonica) en Johny Banning (gitaar en zang). We hebben weinig middelen nodig om iedereen van de muziek te laten genieten. Het volume is goed voor kleine en middelgrote groep, zodat er altijd gewoon gekletst kan worden. We treden regelmatig op in cafe's, festivals, huis- en tuinfeesten en recepties. We hebben geluidsapparatuur beschikbaar voor kleine en grotere setting. Je kunt ons bereiken via onderstaande gegevens.
Live muziek: Me and a Halfman
Live muziek: Me and a Halfman
Zaterdag 9 November
Aanvang: 22.15
Me and a Halfman maakt akoestische livemuziek met vooral meerstemmige zang, gitaar en percussie. Dit duo heeft een afwisselend repertoire van pop, rock, country, easy listening en soul. Als akoestisch duo spelen Sandra en Marc sfeervolle ballads tot uptempo nummers, van de jaren '60, '70, '80, '90 en 00's. Denk aan CCR, Janis Joplin, De Dijk en Tina Turner tot aan Paolo Nutini, John Mayer, Coldplay en Dua Lipa.
Live muziek: Ray Romijn
Live muziek: Ray Romijn
Zaterdag 16 November
Aanvang: 22.15
Waar Ray Romijn (24) vandaan komt, dat is moeilijk te zeggen. Hij werd uit een Nederlandse moeder geboren in BraziliŽ, maar reisde met zijn ouders de wereld over. Nu trekt hij met zijn gitaar al jarenlang in zijn eentje over de wereld.† Nog geen vetpot zoals hij zelf zegt.
Maar ik red me verder heel goed met weinig geld. Je moet gewoon geen dingen kopen die je niet nodig hebt. Klinkt simpel, maar niemand houdt zich daaraan. Ik heb door mijn manier van leven de mogelijkheid veel mensen te ontmoeten. Ray Romijn speelt eigen werk en blues, rock'n roll en jazz covers van artiesten uit de jaren 50 en 60 vorige eeuw.
DJ Günter
DJ GŁnter
Zaterdag 23 November
Aanvang: 22.15
Dj Gunter draait nog zoals er gedraaid zou moeten worden. Van Blues tot soul van rock tot folk en alles met een aan en afkondiging. Dit klinkt vertrouwd en geeft een eigen draai aan het vertolken van muziek. Kennis van zaken is dan ook belangrijk om het op deze alternatieve en toch moderne manier te brengen. Het is de muziek met herkenning en tijdloos. Zelfs in deze moderne tijd met computers etc doen ook de cd's en lp's zeker nog goede zaken. Je moet dan wel de juiste DJ (Gunter) op het podium hebben.
Live muziek: Fatal Mountains
Live muziek: Fatal Mountains
Zaterdag 30 November
Aanvang: 22.15
Na ruim 25 jaar met veel plezier in de coverband Revival Of Noise gespeeld te hebben, besloten de broertjes van de Meeberg in 2017 er een punt achter te zetten†en samen verder te gaan onder de naam Fatal Mountains. Met zang, bas, gitaar en een suitcase-drum worden bekende rockcovers in een rockabilly/cash sound gespeeld.
Live muziek: Ginfish
Live muziek: Ginfish
Zaterdag 7 December
Aanvang:
De heren van†Ginfish†voelen feilloos aan wat er moet gebeuren. Meezingen met lekkere o.a. sixties en seventies covers. Ze spelen rustig Band On The Run van Wings of Born To Run van Bruce Springsteen met zijn 2-en, gewoon, omdat het kan.... Met een repertoire van meer dan 100 nummers in de tas komen zij overal, van Haarlem tot Venlo, van Zwolle tot Vosselaar (B) en nu ook in Doetinchem.
Live muziek: Coastbeat
Live muziek: Coastbeat
Zaterdag 14 December
Aanvang: 22.15
Coastbeat speelt westcoast pop/rock, stevig geworteld in meerstemmige zang en gouden melodieŽn. Van Buffalo Springfield tot CSN&Y en van America tot Mcguinn Clark & Hillman. Van San Francisco tot Arnhem en van de Colorado river tot de Rijn. De vierkoppige band wordt niet gedreven door nostalgie maar zet met een mix van eigen nummers en covers de traditie voort: " Let the good tones roll"

De eigen nummers kenmerken zich door goede arrangementen, een eigenzinnige opbouw en karakteristieke driestemmige zang. De covers die Crooked Clerks speelt sluiten naadloos aan bij de eigen nummers: een originele 'Westcoast sound'. Hierdoor is een avond afwisselend en op sommige momenten sentimenteel herkenbaar, bijvoorbeeld wanneer de band Carry On/Questions van Crosby, Stills and Nash of Ventura Highway van America speelt.

De selectie van covers wisselt voortdurend en het reservoir van eigen nummers is groot. Hierdoor is elk optreden verrassend en spannend. Vandaar: let the good tones roll!
Live Muziek: The Soulmates
Live Muziek: The Soulmates
Zaterdag 28 December
Aanvang: 22.15
Al meer dan 20 jaar spelen GŁnter Giesen (gitaar, backing vocals) en Martin Seysener (piano, keyboard, leadvocals) samen. Dit deden ze onder meer in de legendarische Original sixties R&B and Soulshow en nog steeds in Roots 66 Revisited. En sinds enkele jaren ook als duo met The Soulmates, waarmee ze op smaakvolle wijze bekende blues, soul, reggae en rock classics vertolken. Songs van BB King tot Eric Clapton en van Arthur Conley tot CCR. Met zijn bluesy, soulful stem is Martin misschien wel een van de beste blueszangers in deze regio.† Het gebruik van een basis backing track in combinatie met live gitaar, keyboard en zang dragen bij aan een lekkere volle sound.