DJ Angelo
DJ Angelo
Zaterdag 27 Juli
Aanvang: 22.15
Wie kent deze DJ nog niet? Met z'n jaren lange ervaring weet Angelo op elke locatie er een feestje van te maken. Van Nederlandstalige meezingers tot mee springen met alle oude bekende rock nummers. Deze DJ zorgt ervoor dat je met je voeten van de vloer komt.†
Live muziek: Fatal Mountains
Live muziek: Fatal Mountains
Zaterdag 10 Augustus
Aanvang: 22.15
Na ruim 25 jaar met veel plezier in de coverband Revival Of Noise gespeeld te hebben, besloten de broertjes van de Meeberg in 2017 er een punt achter te zetten†en samen verder te gaan onder de naam Fatal Mountains. Met zang, bas, gitaar en een suitcase-drum worden bekende rockcovers in een rockabilly/cash sound gespeeld.
DJ Günter
DJ GŁnter
Zaterdag 17 Augustus
Aanvang: 22.15
Dj Gunter draait nog zoals er gedraaid zou moeten worden. Van Blues tot soul van rock tot folk en alles met een aan en afkondiging. Dit klinkt vertrouwd en geeft een eigen draai aan het vertolken van muziek. Kennis van zaken is dan ook belangrijk om het op deze alternatieve en toch moderne manier te brengen. Het is de muziek met herkenning en tijdloos. Zelfs in deze moderne tijd met computers etc doen ook de cd's en lp's zeker nog goede zaken. Je moet dan wel de juiste DJ (Gunter) op het podium hebben.
Wildavond 2019
Wildavond 2019
Maandag 21 Oktober
Ondertussen is het een jaarlijkse traditie geworden onder de liefhebbers van wild.
Dit jaar onze Wildavond op 21 oktober!
De invulling is nog niet bekend maar reserveren is al mogelijk.
0314-820993 of via onze website!
Wees op tijd want de plekken zijn sneller vol dan je denk.