Live Muziek: The Soulmates
Live Muziek: The Soulmates
Zaterdag 24 Augustus
Aanvang: 22.15
Al meer dan 20 jaar spelen Günter Giesen (gitaar, backing vocals) en Martin Seysener (piano, keyboard, leadvocals) samen. Dit deden ze onder meer in de legendarische Original sixties R&B and Soulshow en nog steeds in Roots 66 Revisited. En sinds enkele jaren ook als duo met The Soulmates, waarmee ze op smaakvolle wijze bekende blues, soul, reggae en rock classics vertolken. Songs van BB King tot Eric Clapton en van Arthur Conley tot CCR. Met zijn bluesy, soulful stem is Martin misschien wel een van de beste blueszangers in deze regio.  Het gebruik van een basis backing track in combinatie met live gitaar, keyboard en zang dragen bij aan een lekkere volle sound.
Start Stadsfeest Doetinchem
Start Stadsfeest Doetinchem
Donderdag 29 Augustus
Van stadsrechten tot Stadsfeest
De Doetinchemse binnenstad bruist en het Stadsfeest Doetinchem is daarvan het ultieme bewijs. Het is een feest voor iedereen, met activiteiten voor alle leeftijden en voor alle Doetinchemmers. Inmiddels is het Stadsfeest zo'n begrip, dat ook niet-Doetinchemmers de feesten in het eerste weekend van september volop weten te vinden. 

Maar hoe begon het ooit?
Met het eerste Stadsfeest Doetinchem vierden we in 1986 het 750-jarig bestaan van de stad. Nu, meer dan dertig jaar later, is het evenement niet meer weg te denken uit de Doetinchemse activiteitenkalender. De Dancetour, optredens van bands en artiesten met regionale maar ook nationale en zelfs internationale bekendheid, de kermis, kinder- en dansvoorstellingen, de kramen en restantenmarkt in de winkelstraten en het afsluitende vuurwerk trekken duizenden enthousiaste bezoekers.

Een feest voor iedereen!
Ondernemers maar vooral heel veel betrokken vrijwiligers hebben van het Stadsfeest een professioneel opgezet evenement weten te maken. Het is een feest dat mensen met elkaar en met de activiteiten van maatschappelijke en culturele organisaties verbindt. Het Stadsfeest is er voor iedereen, voor verschillende interesses, voor alle leeftijden.

Muziek en meer

Hoewel de burgermeester het Stadsfeest pas op vrijdagavond op het hoofdpodium op het Simonsplein opent, trappen we zoals gewoonlijk op donderdagavond al af met de populaire Dancetour. Ook dit doen we op het Simonsplein, het muzikale hart van het Stadsfeest, midden in de stad.

Maar er is zo veel meer! 
Zo vindt u ook podia in onder andere het Mark Tennant Park, de Grutstraat en de Korte Kapoenistraat. En vergeet niet de vele cafés en eetgelegenheden die Doetinchem rijk is. Ook deze dragen volop bij aan de sfeer en gezelligheid.
Stadsfeest Doetinchem met DJ Angelo
Stadsfeest Doetinchem met DJ Angelo
Vrijdag 30 Augustus
Aanvang: 22.15
Wie kent deze DJ nog niet? Met z'n jaren lange ervaring weet Angelo op elke locatie er een feestje van te maken. Van Nederlandstalige meezingers tot mee springen met alle oude bekende rock nummers. Deze DJ zorgt ervoor dat je met je voeten van de vloer komt. 
Stadsfeest Doetinchem met Denise & Evert
Stadsfeest Doetinchem met Denise & Evert
Zaterdag 31 Augustus
Aanvang: 22.15
Zin in een goed potje rock-'n-roll, jazzy vibes en fijne soulmuziek? Met gitaar, vocalen en akoestische versies van dit soort muziek zweept het duo de boel op en bepaalt de sfeer.
 
Powerhouse Denise zou met haar raspy voice graag een duet zingen met legende Etta James. Waarbij Evert met zijn gitaarspel en een smooth geluid één van de gebroeders Everly zou kunnen zijn. Samen bundelen zij hun krachten.
 
Michael Jackson, Frank Sinatra, Amy Winehouse en Queen... Het komt allemaal voorbij! So get up and groove.
Live muziek: Coastbeat
Live muziek: Coastbeat
Zaterdag 7 September
Aanvang: 22.15
Coastbeat speelt westcoast pop/rock, stevig geworteld in meerstemmige zang en gouden melodieën. Van Buffalo Springfield tot CSN&Y en van America tot Mcguinn Clark & Hillman. Van San Francisco tot Arnhem en van de Colorado river tot de Rijn. De vierkoppige band wordt niet gedreven door nostalgie maar zet met een mix van eigen nummers en covers de traditie voort: " Let the good tones roll"

De eigen nummers kenmerken zich door goede arrangementen, een eigenzinnige opbouw en karakteristieke driestemmige zang. De covers die Crooked Clerks speelt sluiten naadloos aan bij de eigen nummers: een originele 'Westcoast sound'. Hierdoor is een avond afwisselend en op sommige momenten sentimenteel herkenbaar, bijvoorbeeld wanneer de band Carry On/Questions van Crosby, Stills and Nash of Ventura Highway van America speelt.

De selectie van covers wisselt voortdurend en het reservoir van eigen nummers is groot. Hierdoor is elk optreden verrassend en spannend. Vandaar: let the good tones roll!
Live muziek: Stef & Co
Live muziek: Stef & Co
Zaterdag 21 September
Aanvang: 22.15
Op vele feesten al opgetreden met een repertoire van pop- en rock klassiekers uit de 60's,70's en The Blues. Op de achtergrond, of juist als er wat leven in de brouwerij mag komen. (Semi-) Akoestisch als solo artiest of aangevuld met drums, gitaar, toetsen of een combinatie ervan.  
Op de setlist staan nummers van artiesten als:

The Beatles, Rolling Stones, Van Morrison, Bob Dylan, Neil Young, Steve Miller, The Band, Tom Petty, Eric Clapton, Santana, Al Stewart, The Who, Kinks, Small Faces, George Harrison,  Simon & Garfunkel, Doobie Brothers,  Everly Brothers, Pink Floyd, Blues Brothers, CSN&Y, CCR, enz.  
Live muziek: Ginfish
Live muziek: Ginfish
Zaterdag 28 September
Aanvang:
De heren van Ginfish voelen feilloos aan wat er moet gebeuren. Meezingen met lekkere o.a. sixties en seventies covers. Ze spelen rustig Band On The Run van Wings of Born To Run van Bruce Springsteen met zijn 2-en, gewoon, omdat het kan.... Met een repertoire van meer dan 100 nummers in de tas komen zij overal, van Haarlem tot Venlo, van Zwolle tot Vosselaar (B) en nu ook in Doetinchem.
Bokbieravond 2019
Bokbieravond 2019
Dinsdag 1 Oktober
Vanaf oktober kunnen we weer gaan genieten van bokbier. Om de opening van het bokbierseizoen te vieren is de bokbier avond voor alle bierliefhebbers in het leven geroepen. Een proeverij die maar één keer in het jaar plaatsvind ter ere van de opening van het bokbierseizoen.

Beer-food pairing
Tijdens de bokbier avond kunt u genieten van de heerlijke smaken die de verschillende bokbieren te bieden hebben. Om de smaak van het bier op het uiterste van zijn kunnen te proeven is eten onmisbaar bij een proeverij. Elk bier zal daarom vergezeld worden door bijpassende spijzen.

5-gangen proeverij
Bij elke gang krijgt u een bokbier en een bijpassend gerecht. Laat u verrassen door de heerlijke combinaties die mogelijk zijn met bier.
Reserveren
Wilt u erbij zijn tijdens deze gezellige bokbier avond dan vragen wij u hiervoor te reserveren, aangezien we maar een beperkt aantal plaatsen hebben.  

Kosten van deze avond zijn ¤40,- p.p. 
U krijgt hier een 5-gangen diner voor met 5 bijpassende bok bieren.

Inloop 18.30 en we starten rond de klok van 19.00

We zien u graag op 1 oktober om samen de opening van het bokbierseizoen te vieren!
Wildavond 2019
Wildavond 2019
Maandag 21 Oktober
Ondertussen is het een jaarlijkse traditie geworden onder de liefhebbers van wild.
Dit jaar onze Wildavond op 21 oktober!
De invulling is nog niet bekend maar reserveren is al mogelijk.
0314-820993 of via onze website!