Live muziek: Ginfish
Live muziek: Ginfish
Zaterdag 28 September
Aanvang:
De heren van Ginfish voelen feilloos aan wat er moet gebeuren. Meezingen met lekkere o.a. sixties en seventies covers. Ze spelen rustig Band On The Run van Wings of Born To Run van Bruce Springsteen met zijn 2-en, gewoon, omdat het kan.... Met een repertoire van meer dan 100 nummers in de tas komen zij overal, van Haarlem tot Venlo, van Zwolle tot Vosselaar (B) en nu ook in Doetinchem.
Bokbieravond 2019
Bokbieravond 2019
Dinsdag 1 Oktober
Vanaf oktober kunnen we weer gaan genieten van bokbier. Om de opening van het bokbierseizoen te vieren is de bokbier avond voor alle bierliefhebbers in het leven geroepen. Een proeverij die maar één keer in het jaar plaatsvind ter ere van de opening van het bokbierseizoen.

Beer-food pairing
Tijdens de bokbier avond kunt u genieten van de heerlijke smaken die de verschillende bokbieren te bieden hebben. Om de smaak van het bier op het uiterste van zijn kunnen te proeven is eten onmisbaar bij een proeverij. Elk bier zal daarom vergezeld worden door bijpassende spijzen.

5-gangen proeverij
Bij elke gang krijgt u een bokbier en een bijpassend gerecht. Laat u verrassen door de heerlijke combinaties die mogelijk zijn met bier.
Reserveren
Wilt u erbij zijn tijdens deze gezellige bokbier avond dan vragen wij u hiervoor te reserveren, aangezien we maar een beperkt aantal plaatsen hebben.  

Kosten van deze avond zijn ¤40,- p.p. 
U krijgt hier een 5-gangen diner voor met 5 bijpassende bok bieren.

Inloop 18.30 en we starten rond de klok van 19.00

We zien u graag op 1 oktober om samen de opening van het bokbierseizoen te vieren!
Wildavond 2019
Wildavond 2019
Maandag 21 Oktober
Ondertussen is het een jaarlijkse traditie geworden onder de liefhebbers van wild.
Dit jaar onze Wildavond op 21 oktober!
De invulling is nog niet bekend maar reserveren is al mogelijk.
0314-820993 of via onze website!