Koningsnacht
Koningsnacht
Vrijdag 26 April
Aanvang 22.15
Op koningsnacht draait DJ GŁnter weer bij grand-cafe Hendrixen.
DJ GŁnter staat vooral bekend om zijn voorliefde voor Blues, Rock & Roll maar ook zal hij deze avond invullen met heerlijke andere hits van toen tot nu.
Programma Koningsdag
Programma Koningsdag
Zaterdag 27 April
Grandcafe Hendrixen is Koningsdag geopend vanaf 13.00.
Het muzikale programma de hele dag ingevuld door Stef Woestenenk, The Soulmates en DJ angelo.
Oranje boven!
Live muziek: Geena & Jim
Live muziek: Geena & Jim
Zaterdag 4 Mei
Aanvang: 22.15
Geena & Jim spelen akoestische covers met een eigen sound. Het repertoire is erg divers en daarom geschikt voor elke gelegenheid!
Live muziek: The Starclubbers
Live muziek: The Starclubbers
Vrijdag 10 Mei
Aanvang: 22.15
'The Starclubbers' is een Braziliaanse band uit Rio de Janeiro en Vitoria. De band is in 2012 opgericht en bestaat uit gitaristen/zangers Fernando Duarte en Gabriel Abaurre Amaral en drummer/zanger Felipe Coe. Inmiddels wonen twee van de bandleden in Londen en Berlijn en is de band aangevuld met HummeloŽr Patric Roes. Daarmee bestaat de band nu uit leden woonachtig in vier landen. De drie Brazilianen en Roes hebben elkaar in 2014 ontmoet op 's werelds grootste Beatles festival 'Abbey Road on the River' in Louisville (VS), waar The Starclubbers speelden en waar Roes met zijn eigen Nederlandse band 'Day Trippers' speelde. Er ontstond een vriendschap tussen de vier Beatles liefhebbers, waar deze samenwerking uit is ontstaan. De band heeft vier keer opgetreden tijdens 'International Beatles Week' in Liverpool (Engeland), waarvan augustus 2018 de laatste keer was. De band was de afgelopen vijf jaar te zien op 'Abbey Road on the River'. In mei 2019 spelen ze er voor de zesde keer. Om zich op dat optreden voor te bereiden komen The Starclubbers op 10 t/m 12 mei naar Hummelo om een weekend te repeteren. Daarbij doen zij graag Grand Cafť Hendrixen nogmaals aan. Al bijna een soort van traditie !

De band richt zich op het vroege werk van The Beatles en de muziek die hen inspireerde. De naam komt dan ook van de fameuze Starclub in Hamburg waar The Beatles begin jaren '60 regelmatig optrad. Maar uiteraard wordt dit overgoten met een Braziliaans sausje.
Live Muziek: The Soulmates
Live Muziek: The Soulmates
Zaterdag 11 Mei
Aanvang: 22.15
Al meer dan 20 jaar spelen GŁnter Giesen (gitaar, backing vocals) en Martin Seysener (piano, keyboard, leadvocals) samen. Dit deden ze onder meer in de legendarische Original sixties R&B and Soulshow en nog steeds in Roots 66 Revisited. En sinds enkele jaren ook als duo met The Soulmates, waarmee ze op smaakvolle wijze bekende blues, soul, reggae en rock classics vertolken. Songs van BB King tot Eric Clapton en van Arthur Conley tot CCR. Met zijn bluesy, soulful stem is Martin misschien wel een van de beste blueszangers in deze regio.† Het gebruik van een basis backing track in combinatie met live gitaar, keyboard en zang dragen bij aan een lekkere volle sound.
Live Muziek: TB & S
Live Muziek: TB & S
Zaterdag 25 Mei
Aanvang: 22.15
Luc ten Brinck en Raymond Surquin spelen al heel wat jaren samen onder de naam TB&S. Luc speelde en zong in diverse Achterhoekse bands. De Virtuoze Linkshandige gitarist Raymond die ook lesgeeft op de muziek school heeft onder meer in de jazz muziek zijn sporen verdiend, maar speelde ook met regionale rock bands. Het duo TB&S put uit een uitgebreid repertoire van rock- en popclassics, die door de semi-akoestische benadering een geheel eigen gezicht krijgen