Eten, drinken, beleven en genieten

Elke Zaterdag avond vanaf 22.15 live muziek! Kijk in onze agenda voor meer informatie. Voor informatie of reserveren? bel 0314-820993

Maandag:
 Gesloten*
Dinsdag:
 Vanaf 16:00 uur
Woensdag:
 Vanaf 16:00 uur
Donderdag:
 Vanaf 16:00 uur
Vrijdag:
 Vanaf 16:00 uur
Zaterdag:
 Vanaf 16:00 uur
Zondag:
 Vanaf 15:00 uur

*Op Maandag zijn besloten feesten en partijen mogelijk!

20180713 143920

Hendrixen Agenda

Houdt u van blues, rock, folk, reggea met daarbij goede LP-muziek?†

Zaterdag 24 Augustus
Aanvang: 22.15
Al meer dan 20 jaar spelen GŁnter Giesen (gitaar, backing vocals) en Martin Seysener (piano, keyboard, leadvocals) samen. Dit deden ze onder meer in de legendarische Original sixties R&B and Soulshow en nog steeds in Roots 66 Revisited. En sinds enkele jaren ook als duo met The Soul..
Donderdag 29 Augustus
Van stadsrechten tot Stadsfeest
De Doetinchemse binnenstad bruist en het Stadsfeest Doetinchem is daarvan het ultieme bewijs. Het is een feest voor iedereen, met activiteiten voor alle leeftijden en voor alle Doetinchemmers. Inmiddels is het Stadsfeest zo'n begrip, dat ook niet-Doetinchemmers de f..
Vrijdag 30 Augustus
Aanvang: 22.15
Wie kent deze DJ nog niet? Met z'n jaren lange ervaring weet Angelo op elke locatie er een feestje van te maken. Van Nederlandstalige meezingers tot mee springen met alle oude bekende rock nummers. Deze DJ zorgt ervoor dat je met je voeten van de vloer komt.†

Grandcafť en Stadsbrouwerij HendriXen Doetinchem

UIT EIGEN BROUWERIJ


We zijn er best trots op: Walters Amber en Blond bier brouwen wij zelf in onze eigen stadsbrouwerij. Wilt u eens zien hoe wij dat doen? Op elke 2e zondag van de maand is er van 15.00 tot 17.30 een opendag van onze brouwerij. Een leuke belevenis. In ons grandcafť kunt u kiezen uit een groot aanbod van verschillende bieren zowel van fust als op fles.

Kom eens langs om bij ons te genieten en zelf te ervaren!


Cadeaubonnen


Leuk om te geven & leuk om te ontvangen.
U kunt ze kopen bij ons aan de bar voor elk bedrag wat u wenst.

Voorzijde Grandcafe Hendrixen